We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

Criteria for Success

NÄR CRITERIA FOR SUCCESS HITTADE SIN SERVER I EN VATTENPÖL VISSTE DE ATT DE BEHÖVDE ETT BÄTTRE SÄTT ATT SKYDDA SINA DATA

Download Case Study »

UTMANINGEN

Criteria for Success, Inc. är ett säljkonsultföretag i New York. Grundaren och CEO Charles Bernard grundade företaget 2004 med målet att identifiera de system och beteenden som skulle göra det möjligt för alla säljare i en organisation att vara lika effektiva som den som var bäst.

Under företagets första tre år hade Criteria for Success inte något formellt system för säkerhetskopiering. "Vi hade en 250 GB Toshiba-hårddisk som vi anslut fysiskt till servern", minns Bernard. "Det var en person som hade ansvar för att göra säkerhetskopieringen manuellt. På helgerna tog jag bort hårddisken, stoppade ned den i min portfölj och tog hem den."

Bernard säger att han visste att de behövde ett bättre system, men erkänner att ingen på företaget hade prioriterat säkerhetskopiering av data. En väldigt kall natt sprack så ett rör i taket på deras kontor. "Vi hittade servern i en vattenpöl morgonen därpå. Vi stängde av den direkt och jag var livrädd för att vi inte skulle få igång den igen", säger han. "Det var ett mirakel att den fortfarande fungerade. Då insåg vi att det som vi trodde att vi säkerhetskopierade manuellt inte alltid blev säkerhetskopierat alls."

Lösningen

Bernard hade hört talas om KeepItSafes goda anseende genom andra företagare i tjänstebranschen. Han bokade omedelbart in ett möte med KeepItSafe. "Vi var säkerhetskopierade från och med den dag vi träffades", säger han. Bernard har teknisk bakgrund och visste att han inte ville ha en lösning som byggde på säkerhetskopiering på band som sedan förvarandes utanför kontoret. "Vi är ett litet företag utan särskild IT-personal", säger han. "Vi ville ha en lösning för säkerhetskopiering och återställning som i stort sett inte krävde några åtgärder alls från vår sida."

Criteria for Success har en hybridmiljö, vilket innebär att de kör några tillämpningar i molnet och använder KeepItSafe för företagets interna system och kontorsbaserade program. KeepItSafe ser till att alla företagets projektledningsdokument, personaldata, presentationer och juridiska avtal med kunder säkerhetskopieras och enkelt kan återställas.

Bernard blev direkt imponerad av KeepItSafes kundservice och utbildning samt av hur lättanvänt systemet var. Personalen på Criteria for Success uppskattade att de direkt kunde komma i kontakt med någon från KeepItSafes tekniska support via telefon om de undrade något. "Jag tyckte dessutom att kostnaden för KeepItSafes tjänster var rimlig, med tanke på hur väl de skyddade företaget, i synnerhet när vi fick reda på att de debiterar ett lägre pris för data som ändras sällan", säger han.

RESULTATET

Tack och lov har det inte spruckit några rör sedan 2007, då KeepItSafe började säkerhetskopiera Criteria for Success, men Bernard berättar att de har råkat ut för att en medarbetare raderade en mapp av misstag. Han berättar att hans personal har kunnat göra den största delen av återställningen själva, eftersom KeepItSafes tjänst är så enkel att använda. "Vid ett tillfälle försvann vår ekonomimapp med alla våra månadsrapporter och KPI:er", säger han. "Så fort vi hade upptäckt att mappen var raderad kunde vi få tillbaka den direkt", säger han. "Vi behövde inte ens ringa någon på KeepItSafe eftersom tjänsten är så användarvänlig. Det räcker som bevis för mig. Vi fick ett problem och kunde lösa det relativt snabbt." Bernard berättar han, att även om KeepItSafe har vuxit oerhört mycket sedan Criteria for Success blev kund hos dem, upplever att företaget fortfarande känns som ett litet företag med härlig entreprenörsanda och en attityd som gör dem enkla att göra affärer med. "Inte nog med att alla på KeepItSafe är extremt kompetenta, de är även väldigt trevliga", säger han. "Och jag föredrar att göra affärer med folk som jag gillar."

Redo att komma igång?

Call 020 121 700 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.