We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

PURE Insurance

KeepItSafe® ERBJUDER SNABBVÄXANDE FÖRSÄKRINGSBOLAG EN LÄTTANVÄND, VÄRDBASERAD LÖSNING

Download Case Study »

Utmaningen

PURE (Privilege Underwriters Reciprocal Exchange) är ett medlemsägt ömsesidigt försäkringsbolag som erbjuder anpassade egendoms- och ansvarsförsäkringar för enskilda personer och familjer med hög nettoförmögenhet. De försäkrar exklusiva hem, bilar, smycken, konstsamlingar och vattenfordon samt erbjuder personliga ansvarsförsäkringar.

2009 använde PURE band för säkerhetskopiering av sina data, vilket tog stora resurser i anspråk och tog lång tid. Systemet krävde att en medarbetare från PURE fanns på plats fysiskt för att hålla ordning på banden, se till att de finns tillgängliga och köra tidskrävande återställningar. Först trodde PURE att de skulle kunna hantera sin säkerhetskopiering med sitt befintliga bandsystem. Men när de tittade på kostnaderna för och logistiken med att lagra data på lång sikt upptäckte de att deras nuvarande system skulle vara dyrt och besvärligt.

Howard Muhlstein, som är Infrastructure Project Manager på PURE, fick i uppdrag att hitta en ny lösning för säkerhetskopiering. "Jag letade efter något som kunde hanteras externt på distans, och något som inte innebar krävande underhåll av en maskinvarulösning", sade han. "Jag ville verkligen inte lägga till någon ytterligare maskinvara i nätverket".

Lösningen

Muhlstein tittade på alternativ från flera olika leverantörer. En lösning gick ut på att PURE behöll bandlagringen, men med ett nytt bevarandesystem. En annan innebar att PURE skulle behöva hantera administrationen i samband med konfigureringen. En tredje gick ut på att köpa en helt ny enhet. Då kontaktade KeepItSafe PURE och blev ombedda att presentera sin lättanvända värdbaserade lösning.

KeepItSafe skiljde sig från konkurrenterna direkt, eftersom de erbjöd ett kostnadsfritt test. "KeepItSafe lyckades underbygga sitt koncept på ett oerhört bra sätt, med tekniker som visade oss hur deras lösning skulle fungera i vår miljö", sade Muhlstein. "En viktig avgörande faktor till förmån för KeepItSafe var att jag fick prata med deras tekniker som kunde guida mig genom processen och mer eller mindre höll mig i handen medan jag jobbade." De andra var mer demonstrationsbaserade och jag fick inte någon känsla för hur lång tid det skulle ta att säkerhetskopiera och hur en återställning skulle kunna se ut. Det var även svårt att förstå hur data krypterades i deras ände.

Muhlstein och hans kollegor på PURE granskade KeepItSafes revisionsinformation för att försäkra sig om att de inte skulle ha tillgång till konfidentiell information om PURE, deras försäkringstagare eller deras agenter. Muhlstein uppskattade främst direktkontakten med de tekniker som skulle bli hans kontaktpersoner efter att avtalet var klart. "Tack vare testet visste vi vad vi köpte innan vi köpte det", förklarade han. "Det kändes extra skönt att de tekniker som vi jobbade med under testet skulle vara samma personer som skulle leverera i slutänden".

RESULTATET

Till en början var Muhlstein orolig för att jobba med en "boutique-tjänst" som han aldrig hade använt, så KeepItSafe var tvungna att bevisa att de verkligen hade den bästa lösningen. Det lyckade testet som leddes av riktiga tekniker snarare än tekniska säljare gjorde att Muhlsteins tvivel försvann.

PURE blev imponerade över den supportnivå de fick i sitt arbete med att utforma bevarandepolicyer och distribuera produkten. I och med övergången till KeepItSafe® har PUREs säkerhetskopieringsprocess förenklats och de slipper den besvärliga bandhanteringen. Eftersom KeepItSafe endast debiterar per komprimerad gigabyte utan startkostnader blir det dataskydd de erbjuder flexibelt, skalbart och praktiskt. Muhlstein säger att det aldrig finns några överraskningar på fakturorna, eftersom någon från KeepItSafe alltid hör av sig för att gå igenom alla ändringar i de datamängder som säkerhetskopieras.

PURE har nyligen börjat använda KeepItSafe för att säkerhetskopiera data på sina distansmedarbetares bärbara datorer. "Det är bra att vi slipper hitta ytterligare en lösning för hantering av deras filer", säger Muhlstein. "Jag kan slappna av lite mer när jag kan vara säker på att våra medarbetare ute på fältet inte är sårbara. Tidigare har det tagit minst 24 timmar för oss att återställa data som har försvunnit från en distansmedarbetares dator."

Även om återställningsprocessen är enkel säger PURE att de uppskattar att en supporttekniker från KeepItSafe alltid finns tillgänglig för att guida dem genom processen – eller sköter det åt dem om de inte har möjlighet att komma åt en dator. "Säkerhetskopiering av data är ju inte direkt så upphetsande, så vi pratar inte om det så ofta internt", säger Muhlstein. "Det är en sådan där grej som man inte bryr sig om förrän man blir av med sina filer. Då bryr man sig helt plötsligt väldigt mycket." PURE är ett snabbväxande professionellt tjänsteföretag som erbjuder service av allra högsta klass. Någonting som de numera har gemensamt med sin säkerhetskopieringsleverantör.

Redo att komma igång?

Call 020 121 700 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.