We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Case Studies

Superior Office Systems

TROGEN KeepItSafe®-KUND UPPGRADERAR TILL KeepItSafe® DISASTER RECOVERY (DR) för att säkra fjärråtkomst till sina servrar vid en katastrof.

Download Case Study »

Utmaningen

Superior Office Systems började använda KeepItSafe för säkerhetskopiering av företagets sex servrar och alla viktiga data, inklusive Microsoft Exchange, QuickBooks, fakturerings- och kundserviceinformation. Wolf berättar att KeepItSafe har gjort många återställningar för hans företag under årens lopp. "KeepItSafe är den bästa försäkring jag har haft", säger han. "Jag betalar mycket mer för min företagsförsäkring och den utnyttjar jag aldrig. KeepItSafe kostar mycket mindre och jag har haft nytta av dem så många gånger. Data är precis lika viktigt som företagets all annan egendom. Ännu viktigare rentav."

Lösningen

Wolf uppskattar den kundservice som KeepItSafe® erbjuder och har ofta kontakt med dem. "Deras personal vet vad de sysslar med och de är väldigt trevliga när man talar med dem i telefonen", säger han. KeepItSafe håller kontakten kontinuerligt för att kontrollera att alla kritiska data fortfarande säkerhetskopieras. "Om KeepItSafe-personalen ser ett potentiellt problem ger de oss råd om hur vi kan lösa det. Om det finns problem vill jag veta det och jag uppskattar verkligen de där samtalen", säger han. Wolf berömmer även KeepItSafes förmåga att arbeta med folk som inte är IT-proffs. "Teknikerna på KeepItSafes kundsupport talar inte med mig som om jag är mindre värd", säger han. "Man märker att de är proffsiga tekniker, men de är lika bra på att hantera vanligt folk som IT-experter." Wolf vet hur svårt det skulle vara för Superior Office Systems att bedriva verksamheten om de skulle förlora kontakten med sina servrar till följd av en katastrof, och blev väldigt intresserad när hans kontakt på KeepItSafe berättade om KeepItSafe Disaster Recovery (DR).

KeepItSafe Disaster Recovery (DR) är en lösning för virtuell katastrofåterställning som gör det möjligt för företagen att komma åt sina servrar i KeepItSafes moln om en katastrof inträffar. Bara en kort stund efter att katastrofen har konstaterats kan Superior Office Systems servrar vara igång igen och tillgängliga via ett virtuellt skrivbord. DR kräver inte någon kostsam programvara från tredje part eller någon särskild internetanslutning för replikering. Och precis som KeepItSafes andra lösningar kräver DR inte heller att kunderna har intern IT-personal som hanterar den.

KeepItSafe förklarade för Superior Office Systems att deras applikationer och data från de DR-skyddade servrarna skulle lagras på KeepItSafes datacenter, i komprimerad och krypterad form. Om Superior Office Systems måste förklara katastrofläge inleder KeepItSafe omedelbart processen med återställning av servrarna i sitt moln. Superior Office Systems slutanvändare kan få tillgång till sina servrar via ett virtuellt skrivbord oavsett var de befinner sig, så länge de har tillgång till internet. Wolf var såld.

"Jag ville vara säker på att vi skulle kunna fortsätta med verksamheten med minimala driftstopp, även om jag inte kan komma till kontoret eller om servrarna skadas eller inte kan nås på grund av problem som till exempel strömavbrott", säger han. "Nu vet jag att vi kan det, även om jag hoppas att det aldrig blir nödvändigt."

RESULTATET

I samarbetet med en annan leverantör av lösningar för säkerhetskopiering hade Superior Office Systems haft direkt erfarenhet av hur förödande otillförlitlig säkerhetskopiering kan vara. Sedan bytet till KeepItSafe har de kommit att lita på och vara beroende av den toppmoderna tekniken och kunniga, proaktiva kundservicen. "KeepItSafe är en suverän tjänsteleverantör som alla professionella företag som är beroende av sina data borde anlita. Man förstår inte hur viktigt det är förrän det uppstår problem. Alla företagsägare bör vara medvetna om att frågan inte är om man förlorar data, utan när man förlorar dem. Det har hänt oss några gånger och varje gång har KeepItSafe kunnat återställa dem fullt ut." Det var denna tilltro till KeepItSafes lösningar och personal som gjorde att Superior Office Systems började använda DR. "Med KeepItSafe är det som om vi hade en slags försäkring för våra data och sedan några år senare valde att skaffa oss en bättre försäkring för våra servrar", säger Wolf. "KeepItSafe Disaster Recovery är som en paraplyförsäkring för våra servrar. DR debiteras varje månad och har en självrisk så att vi är redo om våra servrar skulle drabbas av något katastrofalt."

Redo att komma igång?

Call 020 121 700 or fill out the form below and a KeepItSafe representative will contact you promptly.