Nästa generations hybrid backuptjänst

Nästa generations hybrid backuptjänst

Tar backup av alla företagets servrar, arbetsstationer, filialer och mobila enheter.

KeepItSafe® FileCloud är det enklaste och säkraste sättet för företag att dela, synkronisera och hantera filer på, från alla datorer och mobila enheter. Användaren har tillgång till filer från alla typer av elektronisk utrustning, oavsett var dom är – även utan nätförbindelse.

Hybrid Backup – Två lösningar i en

Den stora fördelen med en hybrid backuplösning är att ha förmågan att snabbt återställa lokalt, medan data lagras säkert utanför kontoret eller eget datacenter. Detta är den optimala strategin för säkerhetskopiering på grund av lösningens förmåga att snabbt återställa, samtidigt som alla data är säkert krypterat och lagras i KeepItSafe datacenter för återställning av stora katastrofer.

Vilken mängd data som kan skickas till KeepItsafe styrs av storleken på abonnemanget, från 300 GB till 10TB och skalor i 500GB höjningar som företagets behov för backup växer. Så att du har full flexibilitet att bestämma mindre viktiga data endast lagras lokalt, medan bolagets kritiska data krypteras och säkerhetskopieras till KeepItSafe Data Center.