We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Om KeepItSafe®

Dina specialister på säkerhetskopiering och återställning

Vilka är vi?

Vårt uppdrag är att skydda dina kunders data – varje dag, dygnet runt – från alla tänkbara hot: naturkatastrofer, cyberstöld, den mänskliga faktorn, systemkorruption. Om olyckan skulle vara framme rycker vi ut direkt för att återställa allt.

KeepItSafes historia

KeepItSafe grundades 1995 i ett studentrum på Trinity College i Dublin. Grundarna Eoin Blacklock och Jonathan Crowe insåg att branschen för säkerhetsåterställning och återställning av data dominerades av ineffektiva lösningar med band och molnleverantörer med dålig kundservice.

KeepItSafes mål var att göra säkerhetskopieringen enklare för kunderna och grundades med en fullständigt hanterad och övervakad approach. Kundernas data skyddas proaktivt av fysiska personer som kan återställa förlorade eller korrupta data direkt – 24/7.

Moderbolaget j2 Global® var faktiskt kund till KeepItSafe från början. De blev så imponerade av KeepItSafes metod, teknik och kundservice att de köpte företaget 2010 för att kunna erbjuda en fullständigt hanterad och övervakad återställningslösning med global omfattning.

Vårt löfte till alla kunder

KeepItSafe förstår att företagens data är avgörande för hela verksamheten. Det är också just därför vi tycker att det är så viktigt att dessa data skyddas, med kryptering och säkerhet på högsta nivå. Såväl dagtid som nattetid. Vi garanterar en snabb och komplett återställning om du skulle drabbas av ett katastrofläge.

Löftet från KeepItSafe: Vi behandlar dina data som om de vore våra egna. Vi har nolltolerans när det gäller dataförlust, även om det bara rör sig om en enda liten fil.

Du ska inte bara ta oss på orden. Lyssna på vad våra kunder har att säga. »

Dina data skyddas av en världsledare

Som KeepItSafe-kund kan du även dra nytta av de unika fördelar som realiseras genom den support och de resurser som vårt moderbolag och molntjänstleverantören j2 Global® kan erbjuda. De omsätter miljarder USD varje år och investerar miljontals av dessa i KeepItSafes unika infrastruktur och globala supportteam.

Med KeepItSafe får du det bästa av båda världar. Dina data skyddas och övervakas av lokala experter dygnet runt, varje dag. Detta, i kombination med uppbackning av och resurserna hos en ledande molntjänstleverantörer, har gett oss mer än 12 miljoner nöjda kunder i 50 länder.