We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Online Backup

KeepItSafe levererar branschens bästa programvara och system för att skydda kritiska data. Sedan tar vi tekniken ett steg längre – med en mänsklig touch. Våra kompetenta tekniker och kundtjänstmedarbetare jobbar aktivt för att se till att du alltid är med på banan och att du är nöjd till 100 %.

Vad säger våra kunder om säkerhetskopiering och återställning online?

"lägen där man grips av panik för att ens system just har kraschat är det skönt att ha KeepItSafe i telefon i andra änden. Man ska inte utsätta sina data för risk med en billigare säkerhetskopieringstjänst."

Lou Moran, Chief Technology Officer - Protravel International
Klicka här om du vill läsa fler kundrecensioner »

Pure Insurance

PURE was impressed with the level of support they received while designing the retention policies and deploying the product. Switching to KeepItSafe has simplified PURE’s backup process, and most importantly relieved the stress of tape management.

Read More » Download Case Study

Säkerhetskopiering och återställning av data för småföretag

Med KeepItSafes molnbaserade lösning för säkerhetskopiering försvinner behovet av säkerhetskopiering på band. Dessutom slipper IT-personalen det underhåll och besvär detta innebär. Det gör att du kan ägna all energi på det du gör bäst, nämligen att maximera intäkterna.

Oavsett om du är småföretagare eller entreprenör med ett medelstort företag tjänar du på att anlita KeepItSafe för säker, enkel och effektiv säkerhetskopiering av bärbara/stationära datorer och servrar.

Lär dig mer »

Säkerhetskopiering och återställning av data för större företag

Bara för att ditt företag är lite större med de resurser det innebär, betyder inte det att du vill att ni ska lägga ner en massa tid varje dag på att hantera IT-problem.

Lär dig mer »

Överblick

Fem avgörande skäl att välja KeepItSafe Online Backup. (Redmond Magazine)

  • 23 % av företagen vill använda personliga enheter för att uppfylla mål i arbetet.
  • 24 % av företagen säkerhetskopierar sina data i molnet eftersom det gör att de kan spara pengar.
  • 62 % av företagen väljer högsta möjliga säkerhetsnivå.
  • 65 % av företagen säkerhetskopierar inte personliga enheter i molnet.
  • 75 % av företaget drabbas av fel vid säkerhetskopiering på band varje år.