We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

KeepItSafes® Partner Program

Kritisklösning. Generös provision. Högklassig support.

KeepItSafe® är världsledande inom säkerhetskopiering och katastrofåterställning online och erbjuder den perfekta lösningen för att hjälpa dina kunder att skydda sina data i en miljö som hanteras och övervakas uteslutande av experter – dygnet runt, varje dag.

Som KeepItSafe-partner i vårt partnerprogram får du generös provision och dedikerad support och kan dra nytta av dubbla fördelar: ett stadigt flöde av intäkter och ett perfekt sätt att stärka kundrelationerna genom ett erbjudande om en säker lösning för säkerhetskopiering online.

Fördelar som aldrig sinar

Som auktoriserad återförsäljare av KeepItSafes branschledande lösningar för säkerhetskopiering och återställning online blir du en partner värd namnet. KeepItSafe har experter som jobbar specifikt med partnerprogrammet och alltid finns till hands för att ge dig de verktyg, den utbildning och den support som du behöver för att maximera försäljningen.

Alla partnerpaket inkluderar

En svit av branschledande lösningar för online backup

KeepItSafe® Online Backup

Branschens säkraste, mest skalbara och lättanvända tjänst för säkerhetskopiering online och dataåterställning on-demand – och den enda globala lösningen för säkerhetskopiering i molnet som hanteras och övervakas fullt ut. Dygnet runt.

Lär dig mer »

KeepItSafe® Cloud Backup Server

Nästa generations hybrida backuptjänst från KeepItSafe® är en allt-i-ett lösning som tar vara på hela företagets backup-behov. Den stora fördelen med en hybrid backuplösning är att ha förmågan att snabbt återställa lokalt, medan data lagras säkert utanför kontoret eller eget datacenter.

Lär dig mer »

KeepItSafe® Filecloud

KeepItSafe® FileCloud är det enklaste och säkraste sättet att dela, synkronisera och hantera filer på, från alla datorer och mobila enheter. Få tillgång till dina filer från alla typer av enheter, var som helst, när som helst och utan internetuppkoppling.

Lär dig mer »

Se hur denna partnern upplever att Keepitsafe räddade hans viktigaste kunde: