We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Säkerhetskopiering och återställning av data i världsklass -och framgångshistorier som bevisar det.

Ta inte vårt ord för det. Lyssna på våra kunder.

Se videoen

När datakatastrofen var ett faktum var de här företagen verkligen glada över att de hade valt KeepItSafe® KeepItSafe®

Det beror på att KeepItSafe® alltid finns där – 24/7 – och övervakar dina data och står redo att varna för allt som inte verkar stå rätt till. Och om katastrofen verkligen skulle slå till hjälper vi dig att återställa varje liten fil, varje litet system ... Ja, allting! Precis som vi gjorde åt dem …

“Om vi inte hade implementerat KeepItSafe hos vår kund när orkanen Sandy slog till skulle de ha gått i konkurs och förmodligen blivit stämda. Men vi kunde hjälpa honom igång igen, det var en viktig framgång.”

Blaise Castellano, President – Command Com, Inc

Läs fler fantastiska fallstudier

PURE Insurance

“PURE blev imponerade över den supportnivå de fick i sitt arbete med att utforma bevarandepolicyer och distribuera produkten. I och med övergången till KeepItSafe har PUREs säkerhetskopieringsprocess förenklats och de slipper den besvärliga bandhanteringen.”

Lär dig mer »

Protravel International

“De lite billigare lösningarna passar jättebra för säkerhetskopiering av filer på datorerna hemma, men klarar inte av att hantera ett företagssystem”, förklarar Moran. “I lägen där man grips av panik för att ens system just har kraschat är det skönt att ha KeepItSafe i telefon i andra änden. Man ska inte utsätta sina data för risk med en billigare säkerhetskopieringstjänst.”

Lär dig mer »

Family Wealth Consulting Group

“Som småföretagare måste man vara väldigt noga med vem man väljer att jobba med. Jag upplever att KeepItSafes servicekonsulter är en del av vårt team.”

Lär dig mer »

Criteria for Success

“Vid ett tillfälle försvann vår ekonomimapp med alla våra månadsrapporter och KPI:er. Så fort vi hade upptäckt att mappen var raderad kunde vi få tillbaka den direkt. Vi behövde inte ens ringa någon på KeepItSafe eftersom tjänsten är så användarvänlig. Vi fick ett problem och kunde lösa det relativt snabbt.”

Lär dig mer »

Superior Office Systems

“KeepItSafe är den bästa försäkring jag har haft. Jag betalar mycket mer för min företagsförsäkring och den utnyttjar jag aldrig. KeepItSafe kostar mycket mindre och jag har haft nytta av dem så många gånger”

Lär dig mer »

Divine Capital Markets, LLC

“KeepItSafe arbetar teamorienterat på ett proaktivt sätt. De blickar hela tiden framåt när det gäller att hitta lösningar på problem som andra i branschen har haft.”

Lär dig mer »

Det är så här säkert dataskydd ser ut

“IJag är inte så bra på datorer, och KeepItSafes supporttekniker behandlar inte mig som en idiot när jag inte alltid har koll på alla tekniska termer. Ekonomitjejerna är jättetrevliga och alla som jag har haft att göra med har varit fantastiska. Jag är väldigt nöjd med hur det här har fungerat.”

Karla Churches, Managing Director – Home Let Property Management

“KeepItSafes snabba reaktion och hjälpsamma supportteam hjälpte oss att få igång produktionen fullt ut inom vår kritiska tidsgräns. KeepItSafes onlinelösningar för kontinuerlig säkerhetskopiering och katastrofåterställning är avgörande för vårt företag.”

Ronald Tyberg – Draka Norsk Kabel AS

“Efter ett snabbt telefonsamtal till deras supportteam inledde KeepItSafe omedelbart en fjärråterställning och servern startades om. Allt vi behövde göra var att lyfta på luren! KeepItSafe löste våra problem snabbt och utan problem, och alla anställda fick sin lön i tid.”

Tore Paulsrud, Head of IT Services – CSAM Health AS

“Nu har vi ett tillförlitligt och kostnadseffektivt system som gör att vi kan hantera våra verksamheter på ett effektivare sätt. Om våra system slutar fungera eller data skadas återställer KeepItSafe alla filer på bara några minuter. Nu behöver vi aldrig mer förlora data.”

Natalie Reid, Senior Property Manager – O'Farrell Property

“Vår relation med KeepItSafe är precis en sådan relation som vi vill att våra kunder ska ha med oss. Jag önskar att alla mina relationer var så bra som den jag har med KeepItSafe.”

Hilary Martin, Financial Planner – Family Wealth Consulting Group

“Inte nog med att alla på KeepItSafe är extremt kompetenta, de är även väldigt trevliga. Och jag föredrar att göra affärer med folk som jag gillar.”

Charles Bernard, CEO – Criteria for Success

“KeepItSafe har skräddarsytt en onlinelösning för säkerhetskopiering för våra Remax-filialer. De har gett oss en högklassig och prisvärd lösning som passar våra behov. Jag skulle rekommendera KeepItSafe utan att tveka.”

Toni Dowdall, Branch Manager – Remax

“I lägen där man grips av panik för att ens system just har kraschat är det skönt att ha KeepItSafe i telefon i andra änden. Man ska inte utsätta sina data för risk med en billigare och enklare säkerhetskopieringstjänst.”

Lou Moran, Chief Technology Officer – Protravel International

“Förra månaden var vi tvungna att återställa hela vår Exchange-server efter en maskinvarukrasch. Tack vare KeepItSafe har vi alla våra kritiska data tillbaka på vår mejlserver igen. Vi är väldigt nöjda med att vi valde KeepItSafe.”

James O'Rourke CEO, ATG – Limerick

“KeepItSafes medarbetare är oerhört kunniga och hjälpsamma. Vi känner att vi kommer att klara alla nödsituationer som kan drabba våra datasystem.”

Trish Parker, Ex-Director – Agriguard

"En viktig avgörande faktor till förmån för KeepItSafe var att jag fick prata med deras tekniker som kunde guida mig genom processen och mer eller mindre höll mig i handen medan jag jobbade.”

Howard Muhlstein, Infrastructure Project Manager – PURE Insurance

"“Vi känner igen proffs när vi ser dem, och KeepItSafe är proffs. Vi tycker att deras lösning är enkel att använda, de erbjuder dataskydd av högsta klass och deras tillgänglighet 24/7 gör att vi får helt fantastisk service.”

Martin Conley, IT Manager – Hull City AFC