We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you are happy to continue browsing, please consent to our cookie policy

Varför anlita KeepItSafe?

Därför att dina data är för viktiga för att inte skyddas

KeepItSafe levererar branschens bästa programvara och system för att skydda kritiska data. Sedan tar vi tekniken ett steg längre med en mänsklig touch. Våra kompetenta tekniker och account managers arbetar aktivt för att se till att du alltid är med på banan och att du är nöjd till 100 %.

"När vi väl upptäckte att mappen raderats kunde vi få tillbaka den direkt. Vi behövde inte ens ringa någon på KeepItSafe eftersom tjänsten är så användarvänlig. Det var alla bevis jag behövde. Något dåligt hände men vi klarade oss ur situationen hyfsat fort." Charles Bernard, CEO – Criteria for Success

Se fler rekommendationer. »

Högsta säkerhet

KeepItSafes infrastruktur för säkerhetskopiering och återställning av data är oöverträffad i branschen: fullständig återställning, rigorös säkerhet med 256-bitars AES-kryptering och redundant lagring av data på flera datacenter med en konstant hög säkerhetsnivå.

Den här supersäkra infrastrukturen är orsaken till att KeepItSafe har lyckats klara av den tuffa ISO 27001-certifieringen.

Ta reda på mer om KeepItSafes oöverträffade säkerhet. »

Bli KeepItSafe-partner

När du blir auktoriserad KeepItSafe-återförsäljare får företaget dubbla fördelar: ett stadigt flöde av intäkter och ett perfekt sätt att stärka kundrelationerna genom ett erbjudande om en prisvärd och säker lösning för skydd av kritiska data.

KeepItSafes partnerprogram är flexibelt och finns på två nivåer: Wholesale och Referral. Oavsett vilket program du väljer kan du vara säker på att alltid få stabilt stöd som hjälper dig att få nya kunder och högre intäkter.

Ta reda på hur du blir KeepItSafe-partner. »

Säkerhetskopiering i molnet: Bättre än band eller diskar

KeepItSafes molnbaserade lösning för säkerhetskopiering eliminerar behovet av band, diskar eller andra fysiska lagringsenheter. Dessutom slipper IT-personalen allt besvär med att hantera säkerhetskopior på plats och allt underhåll och alla problem det för med sig.

Kort och gott: Säkerhetskopiering i molnet med KeepItSafe gör att du kan känna dig lugn och trygg. Du vet att alla data alltid är skyddade och tillgängliga, så att du kan koncentrera dig på det du faktiskt gör bäst, nämligen bygga upp ditt företag.

Lär dig mer om Cloud Backup »

Beprövad tillförlitlighet

KeepItSafe är en premiumtjänst som har fungerat oerhört bra hos våra kunder, som vi varje dag hjälper att skydda petabyte med uppdragskritiska data.

Med tusentals kunder, inklusive ett flertal av världens största företag, har KeepItSafe under ett antal år profilerat sig som den mest tillförlitliga tjänsten för säkerhetskopiering online.

Se vad våra kunder säger om KeepItSafes tillförlitlighet. »